Adsorption by Powders and Porous Solids

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu Adsorption by Powders and Porous Solids aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
An introductory review of the various theoretical and practical aspects of adsorption by powders and porous solids with particular reference to materials of technological importance. It includes chapters dealing with experimental methodology and the interpretation of adsorption data obtained…

Zobrazit celý popis
Výběr knih vydavatele Elsevier Science a Technology

Zobrazit všechny knihy vydavatele Elsevier Science a Technology
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.