Být knihou a v rukou se ti otevřít - Výběr básní z knih pěti současných slovenských básníků

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 2 e-shopech od 152 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Být knihou a v rukou se ti otevřít - Výběr básní z knih pěti současných slovenských básníků koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
152 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Být knihou a v rukou se ti otevřít - Výběr básní z knih pěti současných slovenských básníků koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
153 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Být knihou a v rukou se ti otevřít - Výběr básní z knih pěti současných slovenských básníků koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
179 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Sbírka Být knihou a v rukou se ti otevřít je výběrem z díla pěti současných slovenských básníků. Jejich poetika se reáliemi podstatně neliší od veršů české provenience, výrazně snad jen tím, že se v nich občas kmitne Dunaj, připomínají velké vzory slovenské poezie. Zajímavá je výběrem autorů.…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Být knihou a v rukou se ti otevřít - Výběr básní z knih pěti současných slovenských básníků je 161 Kč

Výběr knih autorů Miroslav Bielik , Štefan Cifra

Zobrazit všechny knihy autora Miroslav Bielik, Štefan Cifra
Výběr knih vydavatele Pavel Mervart

Zobrazit všechny knihy vydavatele Pavel Mervart
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.