First World War: A Very Short Introduction

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu First World War: A Very Short Introduction aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
By the time the First World War ended in 1918, eight million people had died in what had been perhaps the most apocalyptic episode the world had known. This Very Short Introduction provides a concise and insightful history of 'the Great War', focusing on why it happened, how it was fought, and…

Zobrazit celý popis

Výběr knih vydavatele Oxford University Press

Zobrazit všechny knihy vydavatele Oxford University Press
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.