His Dark Materials Wormell slipcase

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 566 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

His Dark Materials Wormell slipcase koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
566 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)

Krátký popis
Philip Pullman's groundbreaking His Dark Materials trilogy, now a thrilling and critically acclaimed BBC/HBO television series, available here in a paperback gift edition slipcase. First published in 1995, and acclaimed as a modern masterpiece, the first book in the series, Northern Lights, won…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy His Dark Materials Wormell slipcase je 566 Kč

Výběr knih autora Philip Pullman

Zobrazit všechny knihy autora Philip Pullman
Výběr knih vydavatele Scholastic Ltd.

Zobrazit všechny knihy vydavatele Scholastic Ltd.
Naše tipy


Mrtvá říše
Tak moc tě chci… zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série. Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.