Hlas Slovenska v kontexte slovenského samizdatu

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 210 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Hlas Slovenska v kontexte slovenského samizdatu koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
210 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Kniha je prvým zväzkom novej edície Dokumentov Antológia slovenského samizdatu, vydaná v spolupráci s Ústavom pamäti národa. Edícia chce spracovať najdôležitejšie tituly slovenského samizdatu. Prvý diel je venovaný Hlasu Slovenska, ktorý vychádzal v rokoch 1988 –1989 ako štvrťročník. Na knihe…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Hlas Slovenska v kontexte slovenského samizdatu je 210 Kč

Výběr knih autorů Róbert Letz , Lauko Martin

Zobrazit všechny knihy autora Róbert Letz, Lauko Martin
Výběr knih vydavatele Vydavateľstvo Michala Vaška

Zobrazit všechny knihy vydavatele Vydavateľstvo Michala Vaška
Naše tipy


Mrtvá říše
Tak moc tě chci… zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série. Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.