Jak bydlí zvířátka kolem nás

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 133 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Jak bydlí zvířátka kolem nás koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
133 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Žije sýkorka u moře? Proč jezevec uklízí svoji noru? Je zubr plachý? Knížka představuje zvířata, která žijí v různých prostředích: v lese, na louce a na poli, na horách, v moři, v rybníce a jezeře, v hospodářství, v bytě i ve městě. V této knížce najdeš nejen mnoho zajímavého, ale i hádanky,…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Jak bydlí zvířátka kolem nás je 133 Kč

Výběr knih vydavatele Svojtka & Co.

Zobrazit všechny knihy vydavatele Svojtka & Co.
Naše tipy


Moje velké řecké léto
Bezstarostná Mandy, které je kousek pod třicet, si myslela, že bude navždycky provdaná za svou první lásku Dannyho. ***** Když zjistí, že ji její dokonalý manžel podvedl, uvědomí si, že přišel čas provést velké změny. Ale co teď Mandy udělá, když je poprvé ve svém dospělém životě svobodná? ***** Mandy, která se rozhodla najít zase svou jiskru, sedne do letadla, připravená na dobrodružství a druhou šanci na štěstí. Utéct na řecký ostrov zalitý sluncem, ke třpytivému modrému moři, na zlaté pláže a ke skvělým koktejlům, je přesně to, co potřebuje. ***** Během neplánovaného léta se Mandy má jako nikdy v životě. Najde si v hezké malé vesnici u Středozemního moře nové přátele. Ale brzy si uvědomí, že i ráj má své problémy… ***** Dokáže prázdninová romance opravdu uzdravit její zlomené srdce? Nebo ji někdo z jejího starého života přivolá zpátky domů?