Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 4 e-shopech od 1 550 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813 koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
1 550 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
1 679 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
1 748 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813 koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
1 800 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813 koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
2 221 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Po třech dílech věnovaných Jizerským horám především z přírodovědného a ochranářského hlediska vychází první z plánovaných svazků zabývajících se historií a kulturou. Naše pohoří a jeho okolí začalo být osídlováno poměrně pozdě až ve 13. století.

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Jizerské hory 4 - O historii a umění do roku 1813 je 1 799 Kč

Výběr knih autorů Roman Karpaš , Petr Freiwillig

Zobrazit všechny knihy autora Roman Karpaš, Petr Freiwillig
Výběr knih vydavatele Knihy 555

Zobrazit všechny knihy vydavatele Knihy 555
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.