Kouzlo života

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 237 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Kouzlo života koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
237 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Finn Delaneyové je něco přes dvacet a vede podivný dvojí život. Její otec Joe je přesvědčený, že je zaměstnaná v salonu krásy. Ve skutečnosti však Finn každé ráno odjíždí pracovat úplně jinam. Vdovec Joe ze své dcerušky chtěl vychovat princeznu, kterou by z ní jistě chtěla mít i jeho žena. Ale…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Kouzlo života je 237 Kč

Výběr knih autora Donna Hay

Zobrazit všechny knihy autora Donna Hay
Výběr knih vydavatele BB/art

Zobrazit všechny knihy vydavatele BB/art
Naše tipy


Moje velké řecké léto
Bezstarostná Mandy, které je kousek pod třicet, si myslela, že bude navždycky provdaná za svou první lásku Dannyho. ***** Když zjistí, že ji její dokonalý manžel podvedl, uvědomí si, že přišel čas provést velké změny. Ale co teď Mandy udělá, když je poprvé ve svém dospělém životě svobodná? ***** Mandy, která se rozhodla najít zase svou jiskru, sedne do letadla, připravená na dobrodružství a druhou šanci na štěstí. Utéct na řecký ostrov zalitý sluncem, ke třpytivému modrému moři, na zlaté pláže a ke skvělým koktejlům, je přesně to, co potřebuje. ***** Během neplánovaného léta se Mandy má jako nikdy v životě. Najde si v hezké malé vesnici u Středozemního moře nové přátele. Ale brzy si uvědomí, že i ráj má své problémy… ***** Dokáže prázdninová romance opravdu uzdravit její zlomené srdce? Nebo ji někdo z jejího starého života přivolá zpátky domů?