Čtvrtýí díl ze série velmi čtivých knih plných překvapivých
postřehů i inteligentního humoru s radami pro každého, kdo chce v
životě co nejlépe naplnit svůj potenciál.
PhDr. Jan Jílek je bezesporu jednou z největších osobností
léčitelské scény. V Čechách, ale také v západní Evropě a USA…
Zobrazit celý popis
Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.