Maharadža z Royalu

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Maharadža z Royalu koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
116 Kč
Není skladem

Krátký popis
Najnovšia komédia Jána Soloviča Maharadža z Royalu je o tom, ako sa v meste Piešťany zjaví rozprávkovo bohatý maharadža, ktorý sa nadchne mestom a ľuďmi a rozhodne sa pomôcť a zároveň rozumne investovať. Bolo by úžasné, keby bol maharadža pravým a jeho bohatstvo naozajstným. Všetci, čo s ním…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Maharadža z Royalu je 116 Kč

Výběr knih autora Ján Solovič

Zobrazit všechny knihy autora Ján Solovič

Zobrazit všechny knihy vydavatele Vydavateľstvo Štúdio humoru a satiry
Naše tipy


Mrtvá říše
Tak moc tě chci… zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série. Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelné substanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.