Natural History of Beer

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 2 e-shopech od 344 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Natural History of Beer koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
663 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Natural History of Beer koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
667 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Natural History of Beer koupíte na Bookshop.cz
Bookshop.cz
344 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)

Krátký popis
Dechberoucí titul z kategorie Podle potraviny od společnosti Yale University Press.

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Natural History of Beer je 558 Kč


Zobrazit všechny knihy autora Rob Desalle, Ian Tattersall, Patricia J. Wynne
Výběr knih vydavatele Yale University Press

Zobrazit všechny knihy vydavatele Yale University Press
Naše tipy


Labyrint bolesti a jak se v něm neztratit
Ačkoli to nemusí být jasné na první pohled, bolest má v našem životě užitečnou a smysluplnou roli – upozorňuje na to, že se v těle něco děje. Problém nastává, když se mění v chronickou nemoc. Renomovaný fyzioterapeut Pavel Kolář rozebírá fenomén bolesti z nečekaných úhlů a sdílí i své zkušenosti z pozice člověka, který od mládí bojuje s Bechtěrevovou nemocí. Vydejte se cestou vedoucí přes hlubiny vědomí, podvědomí i prožívání a odhalte, jak bolest využít jako příležitost k sebepoznání a růstu.