Podmínky a předpoklady - Výtvarná kritika v Československu 60. let

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 323 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Podmínky a předpoklady - Výtvarná kritika v Československu 60. let koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
323 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Podmínky a předpoklady - Výtvarná kritika v Československu 60. let koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
349 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Podmínky a předpoklady - Výtvarná kritika v Československu 60. let koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
340 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Podmínky a předpoklady - Výtvarná kritika v Československu 60. let koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
342 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Publikace vychází z disertační práce, jež se soustředí na šedesátá léta, které bylo pro československou výtvarnou kritiku důležitým obdobím. Autorka v jednotlivých částech knihy hledá odpověď na otázku, jak pracovat s kritikou a nabízí možné vymezení výtvarné kritiky jako žánru. Dále se…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Podmínky a předpoklady - Výtvarná kritika v Československu 60. let je 338 Kč

Výběr knih autora Anežka Bártlová

Zobrazit všechny knihy autora Anežka Bártlová
Výběr knih vydavatele Akademie výtvarných umění

Zobrazit všechny knihy vydavatele Akademie výtvarných umění
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.