Pokojové rostliny pěstovaly s oblibou i naše babičky, bývaly
běžné v každé domácnosti. Zeleň vnáší do bytu energii, svěžest a
radost ze života. Věnujeme-li jim základní péči, můžeme si dopřát i
takové, které by venku nepřežily naše drsnější podnebí. Některé
mohou dokonce v létě na zahradu,…
Zobrazit celý popis
Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.