Přednášky o metodě akademického studia

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 2 e-shopech od 214 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Přednášky o metodě akademického studia koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
214 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 2 další varianty  
Přednášky o metodě akademického studia koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
287 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Přednášky o metodě akademického studia koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
287 Kč
Není skladem

Přednášky o metodě akademického studia koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
251 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Přednášky o metodě akademického studia koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
254 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Publikace: Přednášky o metodě akademického studia - Schelling F. W. J.. Ve svých přednáškách z roku 1803 pojednává F. W. J. Schelling o základní ideji university a vzdělávání. Celostní (holistické) vzdělání založené na jednotě všech věd a v posledku na filosofii je základem pravého a svobodného…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Přednášky o metodě akademického studia je 258 Kč

Výběr knih autora F.W.J. Schelling

Zobrazit všechny knihy autora F.W.J. Schelling
Výběr knih vydavatele Filosofický ústav AV ČR

Zobrazit všechny knihy vydavatele Filosofický ústav AV ČR
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.