Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

Zobrazit celý popis
Výběr knih autora Christina Ward

Zobrazit všechny knihy autora Christina Ward
Výběr knih vydavatele Process Media

Zobrazit všechny knihy vydavatele Process Media
Naše tipy


Dej mi šanci
Carter Beckett je nejlepší hráč NHL. Jeho kariéra je na vrcholu a o ženy nemá nouzi. Co víc si může přát? Olivii Parkerové nejsou profesionální hokejisté cizí, její nejlepší kamarádka ostatně s jedním chodí, nicméně ona o žádného z nich nemá zájem – bez ohledu na to, jak je sexy. Dramata nemá zapotřebí. Proč by měla zbytečně hladit ego arogantnímu sportovci? Jakmile Carter Olivii potká, nedokáže myslet na nic jiného. K jeho smůle je však ona pekelně odhodlaná držet si ho od těla. Možná je načase, aby na tom Carter zapracoval… Nikdo přece neřekl, že musí hrát fér. A on vážně chce, aby mu Olivia dala šanci.