Výtvarník Petr Řehoř pátral po minulosti svého otce, který byl
na podzim roku 1942 poslán z Protektorátu Čechy a Morava na nucené
práce k německé polovojenské organizaci Todt. V okupovaném Norsku
pracoval na stavbách bunkrů v okolí Trondheimu. Po roce odjel na
dovolenou domů do protektorátu…
Zobrazit celý popis
Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.