Knihu Produkce a dietetické účinky objemných krmiv aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...
Krátký popis
Kniha: Produkce a dietetické účinky objemných krmiv; Autor: Hakl
Josef, Fuksa Pavel; Předmluva Používané pícní druhy Jeteloviny
Trávy a další jednoděložné druhy Ostatní pícniny Hodnocení porostů
pícnin Stanovení botanického složení porostu Druhy jako indikátory
stanoviště Stanovení pícninářské…
Co vás napadne jako první, když potřebujete uvařit jednoduše,
chutně a ze surovin, které zpravidla máte po ruce? Těstoviny jsou
jasnou volbou, často i proto, že bývají tím nejrychlejším řešením.
Italové jsou v této disciplíně mistry – jejich um založený na pár
kvalitních surovinách a jednoduchém postupu koluje v domácnostech
po celém světě. My jsme se této devizy, kterou nám těstoviny
poskytují, rozhodli využít naplno. Díky své rozmanitosti,
oblíbenosti, pochopitelnosti a snadné přípravě nám poskytují
nepřebernou paletu receptů a skvěle zapadly do pokračovaní kuchařek
z naší úspěšné řady Super jednoduše. Kromě spousty tradičních a
nápaditých receptů vám v kostce vysvětlíme správný postup přípravy
a představíme základní stavební suroviny, které těstoviny v
„italském“ pojetí vyžadují. Skutečnost, že těstoviny milují i ti
nejmenší, hovoří za vše.
Stále hledáte nějaké knihy on-line
a už Vás nebaví procházet všechny e-shopy?
Najděte všechny knihy, které si chcete koupit. Přidejte si je do košíku a nechte nás, abychom porovnali ceny a dostupnost e-shopů s knihami a zobrazili Vám ty nejvýhodnější nabídky!
Pak již stačí jen přejít do vybraného e-shopu a knihy si objednat...