Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
667 Kč
Není skladem

Krátký popis
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients je 667 Kč


Výběr knih vydavatele Skyhorse

Zobrazit všechny knihy vydavatele Skyhorse
Naše tipy


Lucemburská epopej IV - Otec vlasti (1356-1378)
Čtvrtý díl románové fresky začíná návratem Karla jako korunovaného římského císaře z Itálie domů. Je pánem podstatné části křesťanského světa a zasahuje do záležitostí církve i jiných panovníků. Dokáže urovnat vleklé spory, jiné ale svou politikou vyvolává. To samozřejmě znamená politické ústupky spojencům a také spoustu peněz. Jeho obrovská říše zatím dokáže tyto náklady nést. Představa jednotného světa ho podnítí ke druhé římské jízdě ve snaze vytrhnout papežství z avignonského zajetí. Události v říši i sňatková politika mu přinášejí další územní zisky, Karel se však více se upíná ke svému nedospělému synu Václavovi a snaží se mu pomoci k zisku římské královské koruny. Jenže stárnoucí a občas trochu nostalgický Karel už nemá sílu, aby udržel křesťanský svět v té podobě, jak si ho představuje. Nastupují první příznaky krize, které se již Karel nedožije…