Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
585 Kč
Není skladem

Krátký popis
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients je 585 Kč


Výběr knih vydavatele Skyhorse

Zobrazit všechny knihy vydavatele Skyhorse
Naše tipy


Pražský vampýr - Letopisy královské komory
V domě u hradeb Nového Města pražského prokousne ctihodnému kupci Marešovi od Košíku hrdlo vampýr a pak se klidně před očima sousedů odebere na Větrov na hřbitov. Jenže Marešovou manželkou je dcera vlivného královského kuchmistra, který se obrátí o pomoc na Jiřího Adama z Dobronína. A protože je to případ zapeklitý, pomáhá mu jeho manželka Johanka, která se nedávno tak osvědčila při vyšetřování na Šumavě. Jenže upír udeří znovu a městem dál obchází hrůza…