Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
526 Kč
Není skladem

Krátký popis
Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine. First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been translated to English. With beautifully…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients je 526 Kč


Výběr knih vydavatele Skyhorse

Zobrazit všechny knihy vydavatele Skyhorse
Naše tipy


Čas vos

Pomsta, nebo odpuštění? Román o moci minulosti a síle květin.

Bára a Ptáčník. Dva lidé, jejichž cesty se protnuly dávno předtím, než se ti dva potkali. Bára je přesvědčená, že její život by byl mnohem šťastnější, kdyby do něj před lety kdosi nezasáhl a nezměnil jeho směr. Minulost už sice nevrátí, ale může se pokusit přepsat ji v paměti lidí. A taky přemýšlí o pomstě. Zatím však vyčkává, zabydluje se v novém domově a sází květiny.

Ptáčník se na rozdíl od ní s minulostí naučil žít. Necítí se ukřivděný, nevadí mu, že ho lidé považují za podivína, ani ho netíží osamělost. K životu mu stačí svoboda, les a pozorování ptáků. Nebo snad ne?

Nový román Aleny Mornštajnové má vše, co její knihy činí tolik oblíbenými: hluboký příběh a uvěřitelné hrdiny, kteří si navzdory osudu krok za krokem vyšlapávají pěšinku ke šťastnějšímu životu.