Tajný život nenarozeného dítěte

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 485 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Tajný život nenarozeného dítěte koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
485 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis

Dr. Thomas Verny uvádí překvapivé závěry medicínských výzkumů. Co všechno ovlivňuje formování osobnosti dítěte? Co ho může brzdit a co podporovat? Může mu něco ublížit? Jakou roli hraje láska a navázání pouta (tzv. bonding)? Jak moc je důležitá emocionální pohoda matky během těhotenství?…

Zobrazit celý popis

Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Tajný život nenarozeného dítěte je 485 Kč

Výběr knih autora Thomas R. Verny

Zobrazit všechny knihy autora Thomas R. Verny
Výběr knih vydavatele BOHEMICA BOOKS

Zobrazit všechny knihy vydavatele BOHEMICA BOOKS
Naše tipy


Lepší než ve filmu
Liz Buxbaumová vždycky věděla, že Wes Bennett není vhodný materiál na přítele. Čekali byste, že její soused bude prvotřídním kandidátem pro její romantické fantazie, ale Wes jí už od dětství dokazuje, že je maximálně prvotřídní osinou v zadku. Wes byl ten kluk, který strčil žábu do jejího domečku pro barbíny, a ta zrůda, která do její vlastnoručně vyrobené sousedské knihobudky nastrčila useknutou hlavu zahradního trpaslíka. Deset let po velké trpasličí dekapitaci Liz prožívá poslední rok střední školy. Je to čas plný milníků jako stvořených pro velké plátno a ona potřebuje Wesovu pomoc. Lizina dětská láska, Michael, se totiž právě vrátila do města a s Wesem – což je k vzteku – si skvěle rozumí. To znamená, že pokud Liz chce, aby si jí Michael konečně všiml a snad ji pozval na maturitní ples, právě Wes je její vstupenkou.