Tartine Book No. 3

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu Tartine Book No. 3 aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Zobrazit celý popis
Výběr knih autora Chad Robertson

Zobrazit všechny knihy autora Chad Robertson
Výběr knih vydavatele Chronicle Books

Zobrazit všechny knihy vydavatele Chronicle Books
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.