Techniky reiki - Základní kniha pro I., II. a III. stupeň

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu Techniky reiki - Základní kniha pro I., II. a III. stupeň aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Záměrem publikace je představit obzvláště účinné, pro všední den prospěšné či mnohostranně upotřebitelné techniky reiki a důkladně je vysvětlit v teorii a praxi. Tak si může každý vyhledat to, co mu bude vyhovovat, nebo se může nechat inspirovat k vlastnímu vývoji a naučit se obecně mnoho z…

Zobrazit celý popis
Výběr knih autora Walter Lübeck

Zobrazit všechny knihy autora Walter Lübeck
Výběr knih vydavatele Fontána

Zobrazit všechny knihy vydavatele Fontána
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.