The Secret History of Food - [E-kniha]

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu The Secret History of Food - [E-kniha] aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Kniha: The Secret History of Food; Autor: Siegel Matt; An entertaining look at the little-known history surrounding the foods we know and loveIs Italian olive oil really Italian, or are we dipping our bread in lamp oil? Why are we masochistically drawn to foods that can hurt us, like hot ...

Zobrazit celý popis
Výběr knih vydavatele HarperCollins

Zobrazit všechny knihy vydavatele HarperCollins
Naše tipy


Temný úkryt
Když je na schodech kostela v luxusním svatebním resortu nalezeno křehké tělíčko dvanáctileté Holly Mitchellové s panenkou z borových šišek pevně přitisknutou k hrudi, spěchá na místo činu detektiv Josie Quinnová. Tu dívku zná: její matka nabídla Josii pomoc. Při prohlídce dívčina domu Josie zdrceně zjistí, že i Hollyina matka je mrtvá a její malá sestra se pohřešuje. Proč však v domě nenacházejí žádné ostré předměty? Při opětovném pátrání Josie nakonec najde tajnou skrýš, v níž je Hollyina sestra, vyděšená, ale živá. O chvíli později se objeví další panenka z šišek. Josie, která si je jistá, že vrah je nablízku, drží holčičku pevně v náručí a snaží se z ní dostat odpovědi, ale je jasné, že hromada spálených fotografií a dopisů nalezených ve skleníku je její jedinou stopou. Nikdo není v bezpečí, dokud Josie nepřijde na kloub nebezpečnému tajemství, které z tohoto odlehlého rodinného domu uniklo.