Knihu The Secret History of Food - [E-kniha] aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...
Krátký popis
Kniha: The Secret History of Food; Autor: Siegel Matt; An
entertaining look at the little-known history surrounding the foods
we know and loveIs Italian olive oil really Italian, or are we
dipping our bread in lamp oil? Why are we masochistically drawn to
foods that can hurt us, like hot ...
Když je na schodech kostela v luxusním svatebním resortu nalezeno
křehké tělíčko dvanáctileté Holly Mitchellové s panenkou z borových
šišek pevně přitisknutou k hrudi, spěchá na místo činu detektiv
Josie Quinnová. Tu dívku zná: její matka nabídla Josii pomoc. Při
prohlídce dívčina domu Josie zdrceně zjistí, že i Hollyina matka je
mrtvá a její malá sestra se pohřešuje. Proč však v domě nenacházejí
žádné ostré předměty? Při opětovném pátrání Josie nakonec najde
tajnou skrýš, v níž je Hollyina sestra, vyděšená, ale živá. O
chvíli později se objeví další panenka z šišek. Josie, která si je
jistá, že vrah je nablízku, drží holčičku pevně v náručí a snaží se
z ní dostat odpovědi, ale je jasné, že hromada spálených fotografií
a dopisů nalezených ve skleníku je její jedinou stopou. Nikdo není
v bezpečí, dokud Josie nepřijde na kloub nebezpečnému tajemství,
které z tohoto odlehlého rodinného domu uniklo.
Stále hledáte nějaké knihy on-line
a už Vás nebaví procházet všechny e-shopy?
Najděte všechny knihy, které si chcete koupit. Přidejte si je do košíku a nechte nás, abychom porovnali ceny a dostupnost e-shopů s knihami a zobrazili Vám ty nejvýhodnější nabídky!
Pak již stačí jen přejít do vybraného e-shopu a knihy si objednat...