University of Oxford: A Brief History, The

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu University of Oxford: A Brief History, The aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
A succinct illustrated account of the University of Oxford's colourful and controversial 800-year history, from medieval times through the Reformation and on to the nineteenth century, in which the foundations of the modern tutorial system were laid.

Zobrazit celý popis
Výběr knih vydavatele Bodleian Library

Zobrazit všechny knihy vydavatele Bodleian Library
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.