Úvod do anorganické technologie

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu Úvod do anorganické technologie aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Kniha: Úvod do anorganické technologie; Autor: Lhotka Miloslav; Předložená publikace skupiny autorů vychází z látky přednášené v rámci předmětu anorganická technologie jak na Fakultě chemické technologie VŠCHT v Praze, tak i na Fakultě chemicko-technologické Univerzity Pardubice a je určena…

Zobrazit celý popis
Výběr knih vydavatele VŠCHT Praha

Zobrazit všechny knihy vydavatele VŠCHT Praha
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.