V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 5 e-shopech od 175 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
175 Kč
Skladem (odeslání ihned)

V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
199 Kč
Skladem (odeslání ihned)

V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
199 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
199 Kč
Není skladem

V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
269 Kč
Skladem (odeslání ihned)

V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
199 Kč
Není skladem

Krátký popis
Filozofie jako životní program Píše se rok 1933. V pařížském baru Bec-de-Gaz nedaleko Lucemburských zahrad si tři mladí přátelé objednávají meruňkový koktejl. Nápoj patří k místním specialitám, takže to není nic zvláštního - až na to, že druhá runda zásadně ovlivní světovou filozofii,…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy V existencialistické kavárně - O svobodě, bytí a meruňkových koktejlech, 1. vydání je 215 Kč

Výběr knih vydavatele Host

Zobrazit všechny knihy vydavatele Host
Naše tipy


Moje první kniha o jídle

Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.