Vystřihovánky Disney

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 39 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Vystřihovánky Disney koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
39 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Zažijte spoustu zábavy s vystřihovánkou Cars 2 od Walt Disney. Vystřihovánky MFP Auta jsou na 3 listech formátu A4. Najdete zde Blesk McQueen, Burák, formule Francesco Bernoulli, Fin McMissile atd. Vystřihovánka se skládá z pozadí a 10 aut. Papír: 235g + lamino Nevhodné pro děti do 3 let…

Zobrazit celý popis
Výběr knih autora Auta

Zobrazit všechny knihy autora Auta
Výběr knih vydavatele MFP

Zobrazit všechny knihy vydavatele MFP
Naše tipy


Mimo obraz
Šestý případ je pro kriminalistu Tomáše Volfa tím, který ho nejvíce ovlivnil. A to hned v několika směrech. Vše odstartuje nález dodávky odstavené na okraji jihomoravského lesa, která ukrývá hrůzný náklad. Tomáš Volf rozplétá případ, jehož stopy vedou i do Prahy a zahraničí. Vše má pod kontrolou sympatická komisařka z Brna a do kontroverzního světa moderního umění a podezřelých obchodních transakcí pronikne i Tomášova bývalá policejní parťačka Eva Černá. Jednotlivé linky tohoto případu spojují události kolem obrazu s poněkud nejasným obsahem, zato s jasnou hodnotou. Nejen obraz má totiž svoji odvrácenou stranu... Jiří Březina čtenáře opět vede k nečekanému rozuzlení.