Česká republika

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 1 234 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Česká republika koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
1 234 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Nástěnná mapa zobrazuje aktuální administrativní členění České republiky. Území jednotlivých krajů a správních obvodů obcí s rozšířenou působností jsou od sebe přehledně barevně rozlišena. Mapa obsahuje obce s rozšířenou působností a sídla krajů. Samozřejmostí je také základní dálniční a…

Zobrazit celý popis
Výběr knih vydavatele Kartografie Praha

Zobrazit všechny knihy vydavatele Kartografie Praha
Naše tipy


Co zůstane v lesích
Bylo jim 11, když poslaly vraha do vězení. Naomi Shawová věřila na magii. Před dvaadvaceti lety trávila se svými dvěma nejlepšími kamarádkami Cassidy a Olivií léto toulkami po lesích a představovala si svět obřadů a zázraků. Říkaly tomu Hra na bohyně. Léto náhle skončilo, když byla Naomi napadena. Jako zázrakem přežila sedmnáct bodných ran a dočkala se identifikace muže, který jí ublížil. Dívky svým svědectvím usvědčily sériového vraha, hledaného za vraždu šesti žen. Staly se z nich hrdinky. Ale byly to lhářky.