Food of Italy

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu Food of Italy aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...
Našli jsme knihu The Food of Italy, nehledali jste ji náhodou i vy?

Krátký popis
THE FOOD OF ITALY was written after Claudia Roden spent a year in Italy researching the subject. Regional recipes, country cooking, the bravura of grand dishes; pasta, seafood, rice dishes and authentic Italian desserts; Claudia Roden's encyclopedic knowledge of her subject infuses a rich and…

Zobrazit celý popis
Výběr knih autora Claudia Roden

Zobrazit všechny knihy autora Claudia Roden
Výběr knih vydavatele Vintage Publishing

Zobrazit všechny knihy vydavatele Vintage Publishing
Naše tipy


Zaklínač IX.- Rozcestí krkavců
Zaklínači se nerodí. Zaklínači jsou vytvářeni.Než se stal Bílým vlkem a Řezníkem z Blavikenu, byl Geralt z Rivie pouhým čerstvým absolventem Kaer Morhen, který vstoupil do světa, jenž jeho druhu nerozumí ani ho nevítá.A když se naivní hrdinský čin ošklivě zvrtne, Geralta zachrání před oprátkou jen Preston Holt, zkušený zaklínač s pohřbenou minulostí a vlastními plány.Pod Holtovým vedením začíná Geralt poznávat, co to skutečně znamená kráčet po Stezce - chránit svět, který se ho bojí, a přežít v něm. Když se však hranice mezi dobrem a zlem začíná stírat, Geralt se musí rozhodnout, zda se stane monstrem, které v něm všichni vidí, nebo někým úplně jiným.Toto je příběh o tom, jak vznikají legendy - a jaká je cena za její stvoření.