Moderní analýza biologických dat 1. díl - Zobecněné lineární modely v prostředí R, 2. vydání

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 2 e-shopech od 379 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Moderní analýza biologických dat 1. díl - Zobecněné lineární modely v prostředí R, 2. vydání koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
379 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Moderní analýza biologických dat 1. díl - Zobecněné lineární modely v prostředí R, 2. vydání koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
379 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Moderní analýza biologických dat 1. díl - Zobecněné lineární modely v prostředí R, 2. vydání koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
403 Kč
Skladem (dodání do 14 dnů)

Krátký popis
Kniha je zaměřena na regresní modely, konkrétně jednorozměrné zobecněné lineární modely (GLM). Je určena především studentům a kolegům z biologických oborů a vyžaduje pouze základní statistické vzdělání, jakým je např. jednosemestrový kurz biostatistiky. Kniha obsahuje nezbytné minimum…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Moderní analýza biologických dat 1. díl - Zobecněné lineární modely v prostředí R, 2. vydání je 387 Kč

Výběr knih autorů Marek Brabec , Stanislav Pekár

Zobrazit všechny knihy autora Marek Brabec, Stanislav Pekár
Výběr knih vydavatele Masarykova univerzita Brno

Zobrazit všechny knihy vydavatele Masarykova univerzita Brno
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.