The New Cucina Italiana: What to Eat, What to Cook, and Who to Know in Italian Cuisine Today

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu The New Cucina Italiana: What to Eat, What to Cook, and Who to Know in Italian Cuisine Today aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Recipes from the kitchens and restaurants of Italy's new culinary masters, who combine an innate sixth sense for quintessentially Italian flavor with a contemporary approach, defining an exciting new gastronomy.Everybody loves Italian food. It is among the most talked about, written about, and…

Zobrazit celý popis
Výběr knih vydavatele Rizzoli International Publications

Zobrazit všechny knihy vydavatele Rizzoli International Publications
Naše tipy


Rebelka
Jmenuje se Penna Carstairsová.Patří mezi Odpadlíky a říkají jí Rebelka.Renomovaný sportovní časopis ji jmenoval nejvíce sexy sportovkyní roku.V extrémním sportu neexistuje pravidlo, které by neporušila, z genderových předsudků si denně dělá legraci.Potkal jsem ji v jednom baru ve Vegas.Ilegálně jsem s ní skočil padákem z ruského kola.Strávili jsme spolu jedinou šílenou, neskutečnou noc.Jenže teď jsem v háji.Protože ta žena, kterou nemůžu dostat z hlavy, je zároveň jedinou, jíž se už nikdy nemůžu znovu dotknout.Jsem Dr. Cruz Delgado – nejmladší profesor na tomto kampusu.A Penelope Carstairsová právě vstoupila do mé třídy.