Rapsódie a miniatúry

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 95 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Rapsódie a miniatúry koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
95 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Dvacet let byl umlčován originální slovenský spisovatel, esejista a kritik střední generace. V knize esejů předstupuje před čtenáře s výběrem svých osobně vyhrocených kritických vyznání, věrohodných autorovým osudem a lidskou poctivostí.

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Rapsódie a miniatúry je 95 Kč

Výběr knih autora Ivan Kadlečík

Zobrazit všechny knihy autora Ivan Kadlečík
Výběr knih vydavatele Atlantis

Zobrazit všechny knihy vydavatele Atlantis
Naše tipy


Prostě vztahy

"Jsem opravdu stejná jako matka?"
"Máš radši zvířata než lidi!"
"Nemít prachy? Vadí!"
"Ty jsi víc v práci než doma…"
Že důležité vztahy v našem životě nejsou jen ty partnerské či intimní, ukazuje nejnovější kniha psychoterapeuta Honzy Vojtka. Dívá se na vztahy z širší, pro někoho možná překvapivé perspektivy: navazujeme je totiž s živými bytostmi i neživými předměty. Dovedeme si vytvořit pouto s časem, s bohem, ale podobné vazby vytváříme také k penězům a s vervou kupíme majetek. Jak moc nás při vytváření jakýchkoli vztahů ovlivňují pouta v rámci rodiny? Proč je pro někoho práce nutné zlo a pro jiné druhý domov? Proč nás rozčilují zlozvyky některých kolegů? A můžeme vztahy nenavazovat?