Škola opilosti vznikla ve vyhlášeném berlínském baru, kde se
několik let za sebou konaly přednášky z dějin pití, výroby
destilátů a souvisejících témat. Kniha je tedy oslavou vybraného
pití, breviářem pro znalce.
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých
kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a
připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže
oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si
zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné
fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou
horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se
vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.
Stále hledáte nějaké knihy on-line
a už Vás nebaví procházet všechny e-shopy?
Najděte všechny knihy, které si chcete koupit. Přidejte si je do košíku a nechte nás, abychom porovnali ceny a dostupnost e-shopů s knihami a zobrazili Vám ty nejvýhodnější nabídky!
Pak již stačí jen přejít do vybraného e-shopu a knihy si objednat...