Star Wars: Jedi Search

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 202 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Star Wars: Jedi Search koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
202 Kč
Skladem (dodání do 3 dnů)

Krátký popis
As the war between the Republic and the scattered remnants of the Empire continues, two children--the Jedi twins--will come into their powers in a universe on the brink of vast changes and challenges. In this time of turmoil and discovery, an extraordinary new Star Wars saga begins.... While…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Star Wars: Jedi Search je 202 Kč

Výběr knih autora Kevin James Anderson

Zobrazit všechny knihy autora Kevin James Anderson
Výběr knih vydavatele Bantam Doubleday Dell Publishing

Zobrazit všechny knihy vydavatele Bantam Doubleday Dell Publishing
Naše tipy


Nezdolná 3: Samotářka
Sara už má života ve strachu dost. Rozhodla se přestat skrývat a vzít si zpět život, jenž jí patří. S pomocí přátel se vydává hledat jediného člověka, který jí může odpovědět na otázky týkající se její minulosti. Na své cestě čelí novým výzvám a nebezpečím a poznává, že svět dobra a zla není tak černobílý, jak se domnívala. Získává nečekané spojence, a zatímco se její schopnosti stále mění a rostou, Sara postupně dozrává v silnou mladou bojovnici. Ale za jakou cenu? Kolik je ochotna obětovat vlastní nezávislosti a hledání pravdy? A bude její nově nabytá moc stačit k záchraně jí i lidí, které miluje, až se konečně postaví tváří v tvář svému úhlavnímu nepříteli?