Street Kids

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 29 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Street Kids koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
29 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Fotografickou publikaci STREET KIDS vytvořil pražský fotograf Dereck Hard a jedná se o motivační knihu pro děti a mladé lidi. Představuje formou poutavých portrétů výběr 20-ti TOP českých umělců, hudebníků a sportovců spadajících do urban - street kultury. Portréty doplňují akční fotografie z…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Street Kids je 29 Kč

Naše tipy


Dceřina kletba

Starý zločin si žádá nové oběti. Od autorky hitu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém. Je blonďatý, rafinovaný a odhodlaný pořádně mu zavařit. Zatímco se Tomášovo manželství ocitá v ohrožení, je uprostřed Příbrami nalezen těžce podchlazený opilec, který po pár hodinách v nemocnici umírá. Taková smrt by kriminálku mohla nechat v klidu, kdyby se ovšem dotyčný nedávno nezmínil, že mu někdo usiluje o život. A tak se Tomáš s kolegou Honzou Richterem pouštějí do vyšetřování zločinu, po jehož vyřešení nikdo netouží. Další díl úspěšné detektivní série z Příbramska se sympatickými vyšetřovateli Tomášem Vyskočilem a Honzou Richterem. Od autorky detektivního románu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém. Je blonďatý, rafinovaný a odhodlaný pořádně mu zavařit. Zatímco se Tomášovo manželství ocitá v ohrožení, je uprostřed Příbrami nalezen těžce podchlazený opilec, který po pár hodinách v nemocnici umírá. Taková smrt by kriminálku mohla nechat v klidu, kdyby se ovšem dotyčný nedávno nezmínil, že mu někdo usiluje o život. A tak se Tomáš s kolegou Honzou Richterem pouštějí do vyšetřování zločinu, po jehož vyřešení nikdo netouží.