Technológia pre 3. ročník študijného odboru operátor stavebnej výroby

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 757 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Technológia pre 3. ročník študijného odboru operátor stavebnej výroby koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
799 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Technológia pre 3. ročník študijného odboru operátor stavebnej výroby koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
752 Kč
Není skladem

Technológia pre 3. ročník študijného odboru operátor stavebnej výroby koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
838 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Technológia pre 3. ročník študijného odboru operátor stavebnej výroby koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
757 Kč
Skladem (dodání do 14 dnů)

Krátký popis
Učebnica Technológia pre 3. ročník študijného odboru 3656 K – operátor stavebnej výroby poskytuje základné učivo vymedzené Štátnym vzdelávacím programom na získanie odborných kompetencií v oblasti teoretického vzdelávania. Sú v nej uplatnené medzipredmetové vzťahy s odbornými predmetmi odborné…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Technológia pre 3. ročník študijného odboru operátor stavebnej výroby je 786 Kč


Zobrazit všechny knihy autora Marta Bieleková, Jarmila Počarovská
Výběr knih vydavatele Expol Pedagogika

Zobrazit všechny knihy vydavatele Expol Pedagogika
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.