Kniha pojednává o historii města Třebíče od pravěku do
současnosti. Pohlíží přitom na dějiny tohoto místa nejen z pohledu
historie a etnografi e, ale i mystiky. Využívá přitom i nejnovější
poznatky, z nichž mnohé nebyly dosud zveřejněny. Kniha tak není jen
poučením o rozšířených dějinách…
Zobrazit celý popis
Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.