„Děti holocaustu“ – každé z nich je jiné, a přesto všechny
sdílejí týž osud. Zatímco jejich rodiče poznali na vlastní kůži
nacistickou zvůli a brutalitu, prožili léta v nelidských podmínkách
koncentračních táborů a v mnoha případech jen zázrakem unikli
smrti, ony samy mají to štěstí, že se…
Zobrazit celý popis
Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.