Konstanty a proměny soudobé hudební řeči

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 169 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Konstanty a proměny soudobé hudební řeči koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
169 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Konstanty a proměny soudobé hudební řeči koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
225 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Konstanty a proměny soudobé hudební řeči koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
188 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Konstanty a proměny soudobé hudební řeči koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
213 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Konstanty a proměny soudobé hudební řeči koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
204 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Kolektivní monografie obsahuje čtyři vzájemně se doplňující studie k tématu soudobé hudby. Studie Vladimíra Tichého a Tomáše Krejči se soustředí na páteřní teoretické problémy hudby 20. a počátku 21. století: materiálové prvky (tónový a zvukový materiál) a strukturační principy. Tyto studie…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Konstanty a proměny soudobé hudební řeči je 199 Kč

Výběr knih autorů Vladimír Tichý , Jaromír Havlík

Zobrazit všechny knihy autora Vladimír Tichý, Jaromír Havlík
Výběr knih vydavatele Akademie múzických umění

Zobrazit všechny knihy vydavatele Akademie múzických umění
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.