O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 4 e-shopech od 235 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
235 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
235 Kč
Skladem (odeslání ihned)

O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
259 Kč
Skladem (odeslání ihned)

O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
236 Kč
Skladem (dodání do 14 dnů)

O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
87 Kč
Není skladem
a 1 další varianta  
O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
253 Kč
Není skladem

Krátký popis
Esej Rogera Willemsena nabízí pronikavou úvahu k vnitřní souvislosti Musilova vydaného díla a ke spojnicím tohoto díla s náčrty, deníky a autorovým životem. Jedinečnost Musilova chápání literatury tu je promyšlena v celém svém dosahu a Musil-spisovatel je představen ve své autentické podobě:…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy O imtelektuálním erótu. Esej o Robertu Musilovi je 225 Kč

Výběr knih vydavatele Malvern

Zobrazit všechny knihy vydavatele Malvern
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.