Můžeme ještě v dnešní době hovořit o oddělení technologií a
člověka? Nebo přístroje s lidmi už zcela splývají? Editoři Tomáš
Dvořák a Martin Charvát se věnují v této knize problematice tvz.
operátorů nových médií, tedy lidí intenzivně zapojených do
současných technologií. Zkoumají intenzitu…
Zobrazit celý popis
Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.