Povstání Bohdana Chmelnického - Kozáci na planoucí Ukrajině 1648–1654

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 427 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Povstání Bohdana Chmelnického - Kozáci na planoucí Ukrajině 1648–1654 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
427 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
Povstání Bohdana Chmelnického - Kozáci na planoucí Ukrajině 1648–1654 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
477 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Povstání Bohdana Chmelnického - Kozáci na planoucí Ukrajině 1648–1654 koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
536 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Povstání Bohdana Chmelnického - Kozáci na planoucí Ukrajině 1648–1654 koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
491 Kč
Skladem (dodání do 14 dnů)

Krátký popis
Velké povstání Bohdana Chmelnického představuje neskutečně krvavý a zničující konflikt druhé poloviny 17. století. Svým průběhem a důsledky ovlivnil vnitropolitický vývoj Polsko-litevské unie a změnil mocenskou rovnováhu v celé východní Evropě, protože moskevský stát začal na pozvolném úpadku…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Povstání Bohdana Chmelnického - Kozáci na planoucí Ukrajině 1648–1654 je 482 Kč

Výběr knih autora Radek Fukala

Zobrazit všechny knihy autora Radek Fukala
Výběr knih vydavatele Epocha

Zobrazit všechny knihy vydavatele Epocha
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.