Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 5 e-shopech od 379 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
379 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy koupíte na Knihydobrovsky.cz
Knihydobrovsky.cz
443 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
446 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
495 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 2 další varianty  
Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
481 Kč
Není skladem

Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
495 Kč
Není skladem

Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
406 Kč
Není skladem

Krátký popis
Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy jsou závažná onemocnění dýchacího systému, vyznačující se postupným a nevratným poklesem funkce plic. Mezi příznaky obvykle patří postupný nástup dušnosti a suchého kašle, mezi komplikace může patřit např. plicní hypertenze či srdeční…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Progredující fibrotizující intersticiální plicní procesy je 436 Kč

Výběr knih autora Šterclová Martina

Zobrazit všechny knihy autora Šterclová Martina
Výběr knih vydavatele Maxdorf

Zobrazit všechny knihy vydavatele Maxdorf
Naše tipy


Moje první kniha o jídle

Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.