Pakliže bylo 19. století, jak praví klasik, stoletím páry, pak
21. století je patrně stoletím umělé inteligence a obecněji nových
technologií. Tyto se nesporně promítají takřka do všech aspektů
lidského života a také do práva coby normativního systému, který
jej reguluje. Tato kniha, která…
Zobrazit celý popis
Zdravý a pozitivní vztah k jídlu si budujeme už od dětství. A záludné dětské otázky dokážou mnohé rodiče pořádně překvapit. Proč musíme vůbec jíst? A proč to nemohou být jen sladkosti? Moje první kniha o jídle, za níž stojí Karolína Fourová, inženýrka v oboru výživy a kvality potravin a autorka dvou úspěšných bestsellerů pro dospělé a Lukáš Tomek z ilustrátorského dua Tomski&Polanski, pomůže dětem i rodičům na všechny důležité otázky týkající se jídla s hravostí odpovědět.