Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 447 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
447 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Krátký popis
Více než 150 receptů z nedávné minulosti Vzpomenete si, jak křupal chléb za dob vašeho dětství? Jak chutnala sladká hustá Jesenka přímo z tuby? Uvaříte si ještě někdy dukátové buchtičky se šodó? Vracíte se k tradici dát si na Štědrý den černého kubu? Víte, co je miliónová polévka? Nahládněte,…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Na talíři - Jak jsme žili a co jsme jedli v šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých letech je 447 Kč

Výběr knih autora Marie Formáčková

Zobrazit všechny knihy autora Marie Formáčková
Výběr knih vydavatele NOXI

Zobrazit všechny knihy vydavatele NOXI
Naše tipy


Psychologie peněz
Umět zacházet s penězi není nutně otázka toho, co všechno víte. Důležité je, jak se chováte. Jenže vštípit lidem – dokonce i těm opravdu chytrým – správné vzorce chování není snadné. K penězům, investování, osobním financím a podnikatelskému rozhodování se obvykle přistupuje, jako by to byly exaktní disciplíny, kde nám data a vzorce přesně řeknou, co dělat. Ve skutečném světě se ale lidé nerozhodují nad tabulkou v Excelu, nýbrž u večeře nebo na firemní poradě, kde se jejich dosavadní životní zkušenosti a jedinečný pohled na svět splétají s egem, ješitností, marketingem a pokřivenými podněty. V knize Psychologie peněz nabízí uznávaný autor Morgan Housel dvacet krátkých pojednání o tom, jak lidé uvažují o penězích, a učí nás, jak se v tomto veledůležitém tématu lépe vyznat.