Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 147 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
147 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 2 další varianty  
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Krátký popis
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky. Pre niektorých spotrebiteľov sa cukor stal sladkým jedom a tak dôvody zdravotné a tiež ekonomické vyvolali intenzívny výskum nových sladko…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek je 157 Kč

Výběr knih autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy vydavatele Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Naše tipy


Farma s vůní jehličí
Perfektní vánoční četba pro všechny fanynky romantických feel-goodů a seriálu Gilmorova děvčata.Kira Northová nesnáší Vánoce. A to se zrovna nehodí, protože právě koupila farmu na pěstování vánočních stromků. Pomoc nečeká, natož od cizince, který se zničehonic objeví na jejím pozemku a se sekerou v ruce vypadá jako reklama na dřevorubce. Bennett Ellis je ve městě jen na chvíli, dává si tu pauzu od poslední série katastrofálních schůzek. Jenže když se do věci vloží osud – a trochu i kouzlo Vánoc – začnou se dít věci, které ani jeden z nich nečekal.