Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou
surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré
nežiaduce fyziologické účinky. Pre niektorých spotrebiteľov sa
cukor stal sladkým jedom a tak dôvody zdravotné a tiež ekonomické
vyvolali intenzívny výskum nových sladko…
Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek je 153 Kč
Zaklínači se nerodí. Zaklínači jsou vytvářeni.Než se stal Bílým
vlkem a Řezníkem z Blavikenu, byl Geralt z Rivie pouhým čerstvým
absolventem Kaer Morhen, který vstoupil do světa, jenž jeho druhu
nerozumí ani ho nevítá.A když se naivní hrdinský čin ošklivě
zvrtne, Geralta zachrání před oprátkou jen Preston Holt, zkušený
zaklínač s pohřbenou minulostí a vlastními plány.Pod Holtovým
vedením začíná Geralt poznávat, co to skutečně znamená kráčet po
Stezce - chránit svět, který se ho bojí, a přežít v něm. Když se
však hranice mezi dobrem a zlem začíná stírat, Geralt se musí
rozhodnout, zda se stane monstrem, které v něm všichni vidí, nebo
někým úplně jiným.Toto je příběh o tom, jak vznikají legendy - a
jaká je cena za její stvoření.
Stále hledáte nějaké knihy on-line
a už Vás nebaví procházet všechny e-shopy?
Najděte všechny knihy, které si chcete koupit. Přidejte si je do košíku a nechte nás, abychom porovnali ceny a dostupnost e-shopů s knihami a zobrazili Vám ty nejvýhodnější nabídky!
Pak již stačí jen přejít do vybraného e-shopu a knihy si objednat...