Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu od 170 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
170 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 2 další varianty  
Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
163 Kč
Není skladem

Krátký popis
Cukor je významnou zložkou našej výživy a významnou potravinárskou surovinou. Jeho nadmerná spotreba, však spôsobuje niektoré nežiaduce fyziologické účinky. Pre niektorých spotrebiteľov sa cukor stal sladkým jedom a tak dôvody zdravotné a tiež ekonomické vyvolali intenzívny výskum nových sladko…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek je 165 Kč

Výběr knih autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy vydavatele Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Naše tipy


Polokrevní
Hematoiové oplývají božskými schopnostmi, ale pokud se zkříží se smrtelníky, jejich děti mají jen dvě možnosti: stát se služebníky, nebo strážci, kteří zabíjejí démony. Sedmnáctiletá Alexandria nehodlá drhnout záchody, a tak se soustředí na studium v Konventu. Tam se jí začnou podlamovat kolena z čistokrevného Aidena, ale to není největší problém – tím je zůstat naživu tak dlouho, aby mohla absolvovat. Pokud to nesvede, změní se v démona a nepůjde po ní nikdo jiný než… Aiden. A to by bylo vážně o krk.