Technológia výroby a kvalita cereálií

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 1 e-shopu

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Technológia výroby a kvalita cereálií koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
205 Kč
Není skladem

Krátký popis
Rastlinné bielkoviny v našich podmienkach predstavujú dôležitý zdroj bielkovín vo výžive ľudí a zvierat. Celková svetová ročná spotreba bielkovín rastlinného pôvodu je vyššia ako 52 %, pričom obilniny - cereálie dotujú potrebu na bielkoviny a energiu v ľudskej výžive asi 40 %. Podiel obilnín vo…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy Technológia výroby a kvalita cereálií je 205 Kč

Výběr knih autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy autora Mária Baranová

Zobrazit všechny knihy vydavatele Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Naše tipy


Zaklínač IX.- Rozcestí krkavců
Zaklínači se nerodí. Zaklínači jsou vytvářeni.Než se stal Bílým vlkem a Řezníkem z Blavikenu, byl Geralt z Rivie pouhým čerstvým absolventem Kaer Morhen, který vstoupil do světa, jenž jeho druhu nerozumí ani ho nevítá.A když se naivní hrdinský čin ošklivě zvrtne, Geralta zachrání před oprátkou jen Preston Holt, zkušený zaklínač s pohřbenou minulostí a vlastními plány.Pod Holtovým vedením začíná Geralt poznávat, co to skutečně znamená kráčet po Stezce - chránit svět, který se ho bojí, a přežít v něm. Když se však hranice mezi dobrem a zlem začíná stírat, Geralt se musí rozhodnout, zda se stane monstrem, které v něm všichni vidí, nebo někým úplně jiným.Toto je příběh o tom, jak vznikají legendy - a jaká je cena za její stvoření.