České země v letech 1437 – 1526

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 4 e-shopech od 315 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

České země v letech 1437 – 1526 koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
315 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
České země v letech 1437 – 1526 koupíte na Martinus.cz
Martinus.cz
328 Kč
Skladem (odeslání ihned)

České země v letech 1437 – 1526 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
368 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
České země v letech 1437 – 1526 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
392 Kč
Skladem (odeslání ihned)

České země v letech 1437 – 1526 koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
405 Kč
Skladem (odeslání ihned)

České země v letech 1437 – 1526 koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
369 Kč
Skladem (dodání do 14 dnů)

Krátký popis
Jagellonská epocha představuje výraznou kapitolu našich dějin, obestřenou řadou mýtů. Autor pozorně sleduje život a činy Vladislava II. a odmítá rozšířenou představu o slabošském králi, neopomíjí jeho dlouholetého soka Matyáše Korvína a poté krále-dítě Ludvíka, který zahynul u Moháče. Líčí…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy České země v letech 1437 – 1526 je 362 Kč

Výběr knih autora Jaroslav Čechura

Zobrazit všechny knihy autora Jaroslav Čechura
Výběr knih vydavatele Libri

Zobrazit všechny knihy vydavatele Libri
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.