K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury 1948–1989

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Knihu koupíte v 3 e-shopech od 366 Kč

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka knihy ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury 1948–1989 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
366 Kč
Skladem (odeslání ihned)
a 1 další varianta  
K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury 1948–1989 koupíte na Dobre-knihy.cz
Dobre-knihy.cz
371 Kč
Skladem (odeslání ihned)

K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury 1948–1989 koupíte na Kosmas.cz
Kosmas.cz
403 Kč
Skladem (odeslání ihned)

K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury 1948–1989 koupíte na Knihcentrum.cz
Knihcentrum.cz
367 Kč
Skladem (dodání do 14 dnů)

Krátký popis
Pro svazek K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury 1948–1989 vybral Martin Machovec jednadvacet svých studií z posledních dvaceti let. Soustřeďuje svou pozornost na okruh českého kulturního undergroundu 70. a 80. let, zabývá se však i jeho předchůdci a inspirátory z 50. a 60.…

Zobrazit celý popis
Vývoj ceny
Aktuální Ø cena knihy K interpretaci české podzemní a undergroundové literatury 1948–1989 je 376 Kč

Výběr knih autora Martin Machovec

Zobrazit všechny knihy autora Martin Machovec
Výběr knih vydavatele Torst

Zobrazit všechny knihy vydavatele Torst
Naše tipy


Horkovzdušná
Horkovzdušná fritéza se pomalu ale jistě zabydluje v českých kuchyních. Lidé oceňují zejména její schopnost šetřit čas a připravovat jídla zdravěji, s nižším množstvím tuku – takže oblíbené smažené dobroty si teď nemusíte odpírat, ani když si zrovna hlídáte linii. Objevte s touto kuchařkou kouzlo horkovzdušné fritézy i vy a uvařte si nápaditá jídla plná chuti! S všestrannou horkovzdušnou pomocnicí, kterou jde využít i nečekanými způsoby, se vám všechny recepty budou dařit jako profesionálům.